Home » Klantenservice » Verzending en Retournering

Verzending en Retournering

Bezorgen en afhalen

Wij verzenden onze bestellingen via PostNL . Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

 

Ruil- en retoursvoorwaarden
Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om te beslissen of u tevreden bent met uw bestelling. Binnen deze periode kunt u uw bestelling ruilen of retourneren. De door u gekochte artikelen dienen in dezelfde staat en ongebruikt geretourneerd te worden. Op maat gemaakte artikelen zijn uitgesloten van retourzending. 

Retourzendingen dienen volgens onze Algemene voorwaarden worden aangemeld en middels een ingevuld herroepingsformulier onder aan deze pagina. Dit ingevulde formulier dient opgestuurd te worden naar info@dreamlike.nl onder vermelding van Retourzending en ordernummer.  Eventuele verzendkosten voor retour zijn voor rekening klant.


Klacht over artikel 
Wanneer u een klacht of een defect artikel heeft ontvangen, verzoeken wij om contact met ons op te nemen info@dreamlike.nl onder vermelding van Ordernummer, artikel en uitleg. Na uitleg van de klacht zullen wij u adviseren hoe het probleem zo spoedig mogelijk kunnen verhelpen.

Terugbetaling
Wanneer wij uw bestelling retour hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail waarin wij aangeven uw bestelling te hebben ontvangen. Aan de hand van uw betaalmethode zullen wij de betaling zo spoedig mogelijk retourneren. Wij streven er naar om iDeal betalingen binnen 5 werkdagen op uw bankrekening te retourneren, creditcard betalingen kunt u gemiddeld na 30 dagen terugvinden op uw creditcard overzicht.